Dobrá, zlá a Quill: Hodný pejsek

23.09.2014 20:45

Tady je druhá fanfikce z prostředí školy Ever After High. Zelda je mnou vymyšlená postava dívky, která pochází ze skutečného světa a je takzvaným Quillem, bytostí schopnou procházet mezi skutečným světem a světem příběhů. Náhodou se dostane do říše pohádek, kde se zaplete do konfliktu a protože má stejné schopnosti jako bratři Grimmové a nedávno osiřela, tak se stane jejich schovankou a dědičkou.


Hodný pejsek

Pípání ptáčků a hřejivé paprsky slunce probudily spící mladou Quillku. Zívla a protahovala se, zatímco přešla k oknu podívat se ven. Byl nádherný den.

Jasný a teplý, ale ne příliš horký s povětřím plným příjemně osvěžujícího vzduchu. "Den jako stvořený pro sportování," pomyslela si mladá žena.

Zahlédla, jak se několik princů honilo za míčem. Daring vykopl a meruna přistála uprostřed sítě. "Že bych si zahrála míčovou hru?" Proč ne, ty jsou lehké a zábavné. Jediné co potřebuje, je najít nějakého spoluhráče.

O dvacet minut později stála Quillí dívka na dvoře školy připravená se bavit. Vedle ní stála další holka. Měla na sobě červenou kapuci a pod ní schovávala své chlupaté uši, dědictví po svém tátovi.

"Aport!" Zelda hodila míč a černovláska vyrazila za kořistí. Její instinkty psovité šelmy nemohly nechat tu koženou kouli uniknout.

"Hodná holka," pochválila ji ředitelka-v-zaučování, když se Cerise vynořila s hrdým úsměvem ve tváři a s míčkem v puse.