Nová Korra

09.10.2015 22:56

Po skončení televizní série Legenda Korry bylo dlouhou dobu ticho. Respektive byl oznámen a vydán komiks Smoke and Shadows, jenže ten je z doby, kdy byl avatarem Aang. Mezitím tvůrci seriálu oznámili svůj nový projekt, který se avatarského vesmíru netýká vůbec. Před čtyřmi hodinami však zahraničními kulturními médii proběhla zpráva o tom, že se chystá další komiksová řada a tentokrát bude pokračovat, kde skončila Korra a kniha čtvrtá: Rovnováha

Znovu se tak setkáme se statečnou avatarkou i její partnerkou Asami. Já osobně doufám, že mě scénárista ani kreslíř nezklamou a že se na stránky vrátí i Varrick. Úkolu vyprávět nové dobrodružství se zhostí Brittney Williams, který stojí mimo jiné za marvelovskou Hellcat.

Zdroj: https://www.comicbookresources.com/article/nycc-exclusive-legend-of-korra-comic-announces-artist-debuts-art (zde uvidíte i nahlédnutí pod kreslířovu ruku v podobě pózující Korry)


Oznámení o plánovaných EAH a MH filmech

Společnost Mattel plánuje filmy pro své značky dlouho dopředu. Proto už nyní známe nejenom název a hrubý nástin děje nadcházejícího filmu Ever After High (Dračí klání - do Ever After se vrací draci, hrají se dračí hry, zlá královna se po letech dostala na svobodu a znovu se pokusí ovládnout všechny pohádkové světy, její dcera Raven se jí bude muset s přáteli postavit) ale my už známe i film příští. Ten nese název Epická zima. Sněhový král se pod vlivem zlé kletby pokusí zmrazit celý svět. Bude nám představena i nová studentka Crystal Winter, dcera výše zmíněného Sněhového krále.

Příští rok nás, po filmu The Great Scarrier Reef, také čeká odhalení okolností vzniku Monster High v příběhu Welcome to Monster High.

Zdroj: https://www.awn.com/news/mattel-unveils-2016-kids-slate

Takže lidičky, pamatujte si, epická zima se blíží! :D


Diskusní téma: Nová Korra

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek