Co se stane dál?

14.12.2013 18:56
 

 

V avatarském vesmíru. Druhá kniha za námi, Hledání je za námi. Co teď? No především se bude pokračovat. Pořád nás čeká další trilogie komiksů a dvě další řady seriálu.


 

Změny

Tak se jmenuje třetí řada Korry (13 epizod). V první řadě půjde o to, že se svět a Korra musí vyrovnat se změnami, které přišly na konci Duchů. Série se hodně zaměří na Lin BeiFong a podle tvůrců uvidíme i hodně scén s Bumim. Také už nepůjde tolik o randění, ale spíše o kamarádství, hlavně o přátelství mezi Korrou a Asami. Časový skok mezi jednotlivými knihami bude tentokrát podstatně kratší, jen několik týdnů a je možné, že se část děje bude odehrávat v Království země. Na scénu také vstoupí nová postava Opal, kterou namlouvá Alyson Stoner. Na nové epizody by se nemělo čekat tak dlouho jako v případě knihy druhé.


 

Trhlina

Souhrný název další komiksové řady. Opět půjde o trilogii a objeví se v ní Toph, která v Hledání chyběla. Děj pak bude o tom, že Aang přesvědčí své přátele, aby společně oslavili památku avatarky Yangchen, silné vládkyně vzduchu. Yangchen se dokonce Aangovi zjeví přímo a oznámí mu, že na svaté půdě Vzdušných nomádů stojí fabrika, kterou vedou lidé z Národa ohně i Království země dohromady. V kontextu světa se přiblížíme k založení Republic city. Na tvorbě se pak mimo Brian a Michaela opět podílí dvojice Gene Yang a Gurihiru. Předpokládané datum vydání je 5. březen 2014.


 

 

(informace jsem vzala a přeložila z Avatar wiki, rozhovorů s tvůrci a goodreads.com)


 


 


 

Diskusní téma: Co se stane dál?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek