Jak se cvičí draci

21.10.2013 17:59

To vám poradí Škyťák ve filmu Jak vycvičit draka i v jeho pokračování. Filmovém i televizním. Už třetí týden běží ve víkendovém bloku pořadů pro děti na nově dabovaný seriál Jak vycvičit draky. První sezóna je plná zábavných příběhů, ale milovníkům drakům a studiu nestačí, proto po Jezdcích z Berku (Riders of Berk) přichází na řadu pokračování Obránci Berku (Defenders of Berk). Díly DoB jsou fungl nové a teprve vycházejí v USA, takže do ČR se hned tak nedostanou, ale nova má štěstí, protože má čas, než do kin přijde další dračí film.

Filmy budou dva. Druhý díl vyjde v příštím roce (premiéra se plánuje na 13. června) a na završení trilogie si počkáme do roku 2016.

Co se děje týče, tak tvůrci mlží, nicméně je jisté, že pět let od událostí jedničky se Škyťák a Bezzubka vydají objevovat svět. Uvidí nové země i nové lidi a samozřejmě i draky. Tohle objevování nebude jen zábavné, protože společně s přáteli odkryjí velký konflikt mezi lidmi a létajícími ještěry. Jste napjatí? Já tedy ano a to ještě není všechno.

Přestože se knihy a filmy v lecčems liší, spisovatelka Cressida Cowell naznačila, že konec by měl být stejný nebo alespoň velmi podobný, jak v literatuře, tak na plátně. Knižní podobu u nás vydává nakladatelství Fragment. Zatím vyšly první dva díly série Jak vycvičit draka a Jak být pirátem. Celkem má celá série knih 11 a několik speciálů. Posledním dílem je How to betray a dragon’s hero, který má vyjít 5. listopadu.

 

 

Diskusní téma: Jak se cvičí draci

Datum: 21.07.2014

Vložil: Střelec

Titulek: divadlo

Na Youtube je pár šotů z divadelní verze HTTYD a rozhovory s hercema. Draci jsou v tom mechaničtí 1:1, na první pohled velmi věrně udělaní, ale působí dost odlišným dojmem, než v animáku. První dojem není roztomilost, ale respekt

Datum: 27.04.2014

Vložil: Dada

Titulek: Pomoc! :D

Ahoj, :D zbožňuju draky! chtěla bych se podívat na ten seriál .. neporadí mi někdo kde to jde?

Datum: 19.05.2014

Vložil: Storycollector

Titulek: Re: Pomoc! :D

Promiň, že odpovídám až teď. Vůbec jsem nevěděla, že mám nový komentář.
Tady máš pár odkazů na seriál, osobně si myslím, že ta druhá stránka je o něco lepší.
https://www.justanimedubbed.tv/watch/dragons-riders-of-berk/
https://www.watchcartoononline.com/anime/dragons-riders-of-berk

Datum: 25.10.2013

Vložil: Madeleine

Titulek: Liebster adward

Ahoj tak pokud teda chceš můžeš odpovědět na mé otázky, nominovala jsem tě ;) cz-books.tumblr.com

Přidat nový příspěvek