Malé hvězdičky

28.11.2015 19:00

Pokud máte rádi kreslené postavičky a hledáte nějakou novinku, pak mám pro vás roztomilou CGI animovanou oddechovku Star Darlings. Někde na nebi žijí hvězdičky, shlížejí na nás a poslouchají naše tužby. Proč? Protože dokáží plnit přání. Dokonce se to učí na škole.

Jenže svět Hvězdných lidí je ohrožen a bylo vybráno dvanáct děvčat, aby jej zachránila, protože tak to stojí v proroctví. Všechny hrdinky vidíme hned v první epizodě. Jsou jimi Sage, Scarlet, Adora, Tessa, Libby, Piper, Vega, Clover, Leona, Astra, Gemma a Cassie. Dohromady jich je dvanáct a každá má být reprezentantkou jednoho znamení evropského zodiacu.  

Měli jsme příležitost seznámit se i s hlavní rivalkou Vivicou, dvěmi profesorkami - Ursou a Stellou a v příštím díle uvidí i mužskou hvězdu (hvězdáka?) Ganymeda. Příští díl by měl vyjít v pátek 4. prosince a na kanále Star Darlings už týden visí němý trailer.

Epizodky jsou krátké s roztomilou animací. Mimo 'normální' epizody je možné shlédnout i ještě kratší doplňující videjka, kterými si můžete ukrátit čas, než zveřejní nový "dlouhý" díl. Vzhledem k délce příběhů a počtu hlavních postav je nutno podotknout, že všechny hrdinky jsou velmi ploché. Na vývoj postav si budeme muset ještě počkat. Seriál je v angličtině a jazyk hvězdiček se jen hemží výrazy typu 'Oh my star!' a podobně.

S epizodami zveřejněnými na internetu se pojí i série knih. Dvě knihy ze série už vyšli letos v září (Sage and the Journey to Wishworld a Libby and the Class Election), další vyjdou až příští rok, případně ještě později. Knihy i seriál jsou společnou tvorbou manželů Shany Muldoon a Ahmeta Zappových. Když už se ptáte, tak ano, Ahmet je synem zpěváka Franka Zappy.

Dále se pod značkou Star Darlings prodávají i panenky hlavních postav. Upřímně řečeno si dívky v seriálu a jejich panenkovské ekvivalenty nejsou moc podobné.


Diskusní téma: Malé hvězdičky

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek