Rychlozprávy

17.12.2015 19:40

Omlouvám se za své "odmlčení" v psaní článků. Musela jsem se soustředit na jiné věci a na blog mi nezbývala motivace.

Zítra nás čeká další epizoda Ever After High - Tri-castle-on. Skončí příběhová linka o ročence a uvidíme Raven a Apple v jejich School Spirit oblečcích a Huntera, Lizzie a Cerise v jejich sportovních uniformách.

Cameron Jace se pokusí do zítřka dopsat další prequel. Minule a předminule ho zaskočila nemoc a měl práci s upravováním Blood, Milk and Chocolate. Tento román vyjde čtvrtého ledna.

29. ledna nás čeká film Dragon games jde o další speciální díl seriálu Ever After High. Opět se bude promítat pouze na stránce společnosti Netflix. Opakuji, že v únoru vyjde deník Zlé královny. Už známe i obálku. V květnu a v srpnu následují další knihy od Suzanne Selfors. Doufejme, že se příští rok dočkáme překladu knih The Next Top Villain a Kiss and Spell.

Čeho se opravdu dočkáme, bude překlad dalších dvou dílů Mistbornské série od Brandona Sandersona. Shadows of Self a Band sof mourning vyjdou pod taktovkou Talpressu.

Na net se dostaly obrázky tří nových studentek mé oblíbené pohádkové střední školy. Jsou jimi Nina Thumbel (dcera Malenky), Meeshell Mermaid (dcera Malé mořské víly) a Jillian Beanstalk (dcera Jacka z pohádky Jack a kouzelné fazole).